Streaming

Velkommen Knud

Så blev det efterår og Knud er på vej. Hvad byder du forventede efterårsstorme??? Streaming selvfølgelig.

Når man nu er så meget hjemme som jeg er, er det nærliggende at streame løs på alle de kanaler jeg har til rådighed. Så jeg har set en del, og synes jeg vil sende nogle anbefalinger jeres vej.

Netflix

På Netflix ligger en serie på foreløbig 2 sæsoner som hedder Atypical. Den er amerikansk, men langt fra så sukkersød som så meget andet fra den kant. Den handler om en familie med en autistisk teenager, som ønsker at blive voksen og selvstændig. Udgangspunktet er hans hverdag, men serien kommer også omkring resten af familien og de udfordringer det er, at have en søn/bror med autisme. Helt klart anbefalelsesværdig – jeg glæder mig til næste sæson.

Orange is the new black. Også amerikansk, den handler om et kvindefængsel og de indsatte. Godt skuespil og fokus på hierakiet og de følelser (gode og dårlige) som opstår, når man er tvunget til at være i et fællesskab, man ikke selv har valgt. Der er 6 sæsoner, og den holder hele vejen igennem.

Friends, Modern Family, New Girl, How I met your mother og Gossip Girl er alle amerikanske feel-good serier, som ikke kræver meget tankevirksomhed og som får smilet frem. Til de der dage, hvor du ikke orker at tænke.

Sons of Anarchy . Jeg gik lidt kold i sidste sæson, men udover den er det en fremragende serie, som viser lidt af alt det livet byder på, når man som kriminel ung mand forsøger at tage ansvar for sit eget liv.

HBO

På HBO Nordic ligger serien The Handmaids Tale som er en serie, der foregår ude i fremtiden. Heldigvis uden alt det der robot-big-brother-watching-you gejl. Serien handler om, at en sekt laver deres eget samfund for at sikre sig artens overlevelse. De går tilbage til gamle dyder, hvor kvinder er hjemmegående og ikke skal høres. Der leveres fødedygtige kvinder til familierne, de skal levere arvefølgen. Vi følger en af disse kvinder, vi ser hvordan hun bliver optaget i sekten og hvilke ofre hun må bringe for at overleve i dette nye liv. Fantastisk serie, som jeg klart anbefaler herfra.

Big Little Lies. Et blik bag facaden i de fine ny-rige hjem, hvor alt ikke er lutter idyl. Desværre kun en sæson, men fed serie

Big Love. en serie om en mand med 3 koner, og hvad det indebærer af børn, sexliv, jalousi, dagligdag og facadeliv – god serie

CB Strike, en sæson om en detektiv, der skal opklare forskellige sager, det gode ved denne serie, er at hver forbrydelse varer 2 afsnit, og så er der en ny sag. Glimrende skuespil og klart anbefalelsesværdig

The L-word. En serie om at være lesbisk i USA, om fordømme og forventninger, om parforholdet svære kunst, om penge, engangsknald og karriere, om børn eller ikke børn…. Fed serie.

VIA play;

I øjeblikket ser jeg The Fosters, en amerikansk serie, der handler om et lesbisk par, der tager børn i pleje, Den er amerikansk hele vejen rundt, men nem underholdning på regnvejrsdage.

Hvad ser I derude? Hvad kan I anbefale?

God stormfuld weekend

kh Tina

635total visits,1visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.