Streaming,  Verden udenfor

Jeg har ondt i r*ven

Og det skal man jo ikke have…

Heldigvis er det rent fysisk. Min iskiasnerve sidder fast, så mandagen startede med en tur til min mirakelmager Gert Karlson, Sportsmassør her i Horsens. En pinefuld omgang, men et godt resultat. Nu kan jeg bukke mig ned igen. Fredag tager jeg endnu en tur. Gert er dygtig og får mine varmeste anbefalinger.

En skøn weekend

Fredag kørte vi en tur i luksussommerhus. Vi var ved Vesterhavet et sted nær Søndervig. ALLE dem jeg elsker højest i verden var med. Jeg er helt sikker på, at vi startede en tradition. Det bliver en årlig tilbagevendende begivenhed. Der var medbragt alt det nødvendige til en hyggelig weekend. Brætspil, kortspil, rødvin, sodavand, øl, cider, whiskey og Galiano. Stemningen var i top og alle hyggede sig. Smugkroens turnering i Partners blev vundet af ældstebarnet, selvom han var totalt nybegynder, så nu må næste turnering vise og det var skills eller begynderheld.
At være i et hus med pool er helt fantastisk. Alle bliver børn igen. At se de store og den lille hygge sammen i et bassin med vand gør noget godt for min sjæl. Mit hjerte bugner af kærlighed.

De to ældste tog hunden med til vandet. Jeg elsker Vesterhavet, især udenfor sæsonen. Man er helt alene overfor det store hav. Vinden suser og man bliver blæst helt igennem. Det er fantastisk. Kameraet var med, og jeg fik et par pletskud. De fedeste billeder kan du som sædvanlig se her

Da vi ramte Horsens igen i går var jeg nødt til at melde mig ud, da jeg havde sindsygt ondt i røven. Jeg fik streamet resten af Greys Hvide Verden sæson 14, og skulle derfor igang med en ny serie. Jeg faldt over en der hedder The Path. Den ligger på HBO og handler om en lille religiøs sekt og de fristelser livet byder på. Jeg har set de første 4 afsnit og jeg er hooked. Så den anbefaler jeg.

Ellers ønskes I en dejlig uge derude.

Husk; Like, del, kommentar og tilmeld dig nyhedsbrevet. Jeg bliver så glad

Kh Tina

2809total visits,2visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.