Verden udenfor

Impuls terapi

er en tur i skoven

Her til formiddag tog vi (manden og jeg) en tur i Hansted Skov.

Vejret blev ret lækkert, det var overskyet da vi kørte hjemmefra, men heldigvis kom solen frem. Jeg har aldrig været i Hansted Skov før, det er en lille skov, der har fået lov til at være skov. Der var masser af væltede træer og ufremkommelige stier. Og så var der stille. Helt stille.

Det er balsam for sjælen, i hvert fald for mig. Vi brugte en god times tid derude og de eneste vi mødte var en flok orker og elvere, der havde slået lejr midt i skoven.

Rollespilsklubben havde vist arrangeret et orienteringsløb med tilhørende overnatning for medlemmerne. Det var fedt at se, hvor meget der var gjort ud af påklædning og våben. Alle aldersgrupper var repræsenteret og de så ud til, at de hyggede sig.

Vi for (som sædvanlig) vild, da vi valgte at forlade den etablerede sti, der var ret mudret. Så var vi virkelig terrængående. Det var skønt. Vi hyggede os gevaldigt og fik taget en masse billeder. De bedste kan du som sædvanlig se her.

Dejligt at mærke, at jeg ikke behøver at tage længere væk for at give min hjerne en pause. Det er tiltrængt disse dage, da jeg igen ikke sover ordentligt og har de vildeste drømme, når jeg endelig sover.

God lørdag derude – tag ud og nyd vejret.

Kh Tina

3052total visits,1visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.