Styr på mit shit

35 dage tilbage….

Så er det juleaften

Men i dag er det koldt, så det er helt okay at iføre sig sine varmeste strømper, også selvom der er julemotiv på dem.

Ugen er skudt i gang i mit lille hjem. Der er allerede nu et par rygklap til mig selv. Jeg satte ældste hjemmeboende af på banegården, han skal til København med klassen, derefter kørte jeg faktisk i Bilka!!! Helt alene. Uden en voksen. Og jeg klarede det uden angstanfald og svedture. Sådan fru S. Derefter besøg hos lægen. Han var heldigvis enig med mig i, at jeg skal sættes ned i medicin, så fra i morgen trapper jeg lige så stille ud igen. Det er på en gang mega fedt og på samme tid en smule angstprovokerende. Jeg har jo stadig up- og downs, så bekymringen ligger jo lidt i, om jeg får flere downs uden medicinen. Jeg har valgt at tage ja-hatten på, og tror på, at det ikke gør den forskel. Jeg tror på, at jeg er så langt i processen, at jeg ikke længere behøver medicinen.

Ellers byder ugen på lidt af det bedste. I morgen kommer mine stressdamer. Det glæder jeg mig til. Det er altid gode snakke.
Onsdag besøg hos psykologen – det glæder jeg mig ikke til ;O)
Ej spøg til side, det er også godt, det er bare hårdt. Efter psykologen har mit overmod lovet mig en tur i Ikea!!!! Onsdagen sluttes af med besøg hos god veninde i Århus.
Torsdag kaffe med F. og fredag afslapning.

Det ser måske ikke ud af meget, men for mig er det en hård uge, så det bliver skønt at holde weekend med familien, en weekend uden det vilde på programmet.

Hvad byder jeres uge på?

Dejlig mandag derude.
Del, like, kommenter – få nyhedsbrevet

Kh Tina

1838total visits,3visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.