Styr på mit shit,  Verden udenfor

Vi er gået helt i sort…..

Har vi deponeret fornuften i containeren med småt brændbart?

Så blev det “Black Friday” – og Danmark er på den anden ende…… Hvad sker der for det? Hvorfor skal vi overtage en forbrugsfest fra USA? Det er blevet så stort i vores lille land, at vi advares om, at vi bliver snydt, hvis vi ikke ser os for. Personligt tager jeg afstand fra denne “fest”. Jeg har ikke behov for at stå som sild i en tønde nede i byen, at stå i kø flere timer for et godt tilbud, der kommer igen til Januar. Men hver sin lyst. Har du været til “Black Friday”? Hvad købte du?

Ellers har der været dømt træthed her i denne uge. Onsdagen blev hård, da jeg både havde psykologbesøg, Ikea-tur og venindebesøg med overnatning (og vin).

Mega hyggeligt med overnatning hos veninden. Der blev virkelig snakket igennem. Og grinet. Og spist. Og drukket vin.

I dag var min kammerat F. forbi. Han har taget initiativ til en gruppe på FB, hvor han gerne vil skabe et fællesskab på tværs af venskaber. Han håber på, at kunne lave sociale arrangementer, hvor alle kan deltage. Eksempelvis en fælles gåtur, hvor man får muligheden for at få nye bekendtskaber. Dette kommer sig egentligt af, at vi begge under vores sygemeldinger har følt os lidt ensomme.

Ensomheden har mange ansigter. Man kan sagtens føle sig ensom, selvom man ikke er alene. Når man ikke er på job hver dag, så går det for alvor op for en, hvad det vil sige. Når man ligesom jeg, er flyttet til en anden by, og skal starte fra nul med at opbygge en vennekreds, så går det også op for en, at man kan være vældig ensom.  Man kan selv gøre meget for at få nye bekendtskaber, så hatten af for F.’s initiativ. Personligt har jeg meldt mig til YOGA!!! på mandag. Jeg har aldrig været til yoga før, men når nu mine fødder ikke vil hverken løbe eller danse, må jeg tænke alternativt. Kender I til ensomhedsfølelsen derude? Og hvad har I gjort ved den?

Nok for nu – god weekend derude
Kh Tina

1096total visits,2visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.