Kager og andet godt til humøret

Nu gør jeg det alligevel

Jeg har lavet en kategori der hedder kager og andet dejligt.

Tilgiv mig – jeg havde forsvoret at emner som disse skulle på min blog. Men, men, men… søde sager er en stor del af mit liv, så jeg er nødt til at dele det med jer ind i mellem. Ikke nødvendigvis med opskrifter, det bliver nok mere opfordringer og anbefalinger. Hvis det er noget jeg selv har forsøgt mig med, vil I selvfølgelig kunne få opskriften – bare skriv. Billedet er de første macarons der lykkedes. Efter et par forsøg hvor de ikke var værd at spise, så fandt jeg langt om længe vejen. Disse med kakao og praline – super lækre. Derudover har jeg lavet lyserøde med hvid chokolade fyld og i dag gule med lemoncurd….. Mums

Det er weekend – Vi må godt….

Kh Tina

2348total visits,1visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.