Styr på mit shit

Ligegyldige facts… 1/24

Jeg vil jo så vældig gerne være en trendy blogger

Og jeg har bemærket, at det kræver personlige informative facts…..
Så velkommen til Smugkroens julekalender….. Her vil der komme 24 ligegyldige facts om mig og mit liv. Bare så du har lidt at få tiden til at gå med.

 

Jeg vinder aldrig noget

Uanset hvor mange konkurrencer på Facebook jeg deltager i, så er det aldrig mig der vinder. Måske er jeg for kræsen, jeg deltager nemlig kun i dem, hvor jeg rent faktisk gider vinde præmien. Nogle mennesker vinder så til gengæld hele tiden. Alt. Jeg har en tidligere kollega, der vinder og vinder i Facebook konkurrencer. Hvordan bærer hun sig ad?

Men jeg trykker på pyt-knappen – jeg er nemlig heldig i mange andre ting. Eksempelvis har jeg den sødeste og mest omsorgsfulde familie, nogen kan ønske sig. Her til morgen fik jeg en Anton Berg chokolade kalender af ældste hjemmeboende. Det er jo intet mindre end fantastisk, når jeg nu virkelig elsker chokolade. Vild jubel – og eftersøgning af viljestyrken, så jeg nøjes med det ene stykke om dagen, man må få……..

Jeg taber også tit i kortspil, ludo, partners og backgammon. Men jeg elsker at spille og synes egentlig selv jeg er en god taber.

Så op med humøret derude – man kan godt være en lykkelig taber.

Glædelig jul

Del – like – kommenter – få nyhedsbrev

Kh Tina

1048total visits,2visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.