Kager og andet godt til humøret,  Styr på mit shit

Ligegyldige facts 2/24

Jeg elsker søde sager

Hvilket advendtsgaven fra min mand også bærer præg af. Nu kan jeg kaste mig over hjemmelavede fyldte chokolader…. det bliver sjovt.

Problemet ved at være så vild med søde sager (og da især i denne juletid) er jo, at det ikke kører helt så godt i spænd med, at jeg gerne vil tabe de der 10 kg. der har sneget sig ind på mig. Men efter jul, så gælder det, og det mener jeg….. Det er jo nærmest hovedløst at kaste sig ud i et slanke projekt i denne måned.

I weekenden er den årlige indkøbstur til Tyskland planlagt, og jeg ved jo bare, at tingene går over gevind. Altså marcipan, chokolade og lignende SKAL jo tages med retur, og så alt det løse, der nærmest helt af sig selv lander i vognen.

Følg med igen i morgen – der kommer endnu et fact I måske ikke vidste om mig….

Glædelig jul derude

Kh Tina

1876total visits,6visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.