Ikke-kategoriseret,  Styr på mit shit

Ligegyldige facts…. 3/24

 

Jeg mødte min mand på Dating.dk.

Så ja! Det kan godt lade sig gøre. Min store kærlighed poppede op på min skærm, heldet følger jo de tossede. Vi har kendt hinanden i 5 år nu, og kærligheden er større end nogensinde. Han er min klippe, mit holdepunkt, mit anker, min fortrolige, min bedste ven, min kæreste. Og jeg føler, at det samme gælder den anden vej.

Vi passer på den kærlighed, vi tager på kæresteture med jævne mellemrum, hvor der kun er os. Børnene bliver hjemme. Vi har tid til hinanden, til snak, til ro, til fordybelse, til kærligheden. Det booster os. Og jeg værdsætter det højere end jeg kan forklare. Vi behøver ikke tage langt væk, det behøver ikke være flere overnatninger. Det kan sagtens bare være en enkelt overnatning i Århus, det vigtigste er, at vi kommer hjemmefra sammen og får fælles oplevelser. Billedet er fra min mand, og det var lagt ved en gave. Det beskriver meget godt, hvor vi har hinanden…….

Faktisk vil jeg gerne gen-gifte mig med ham. Og hvis jeg vinder et stort beløb på min skrabejulekalender, så inviterer jeg ham til Las Vegas, og så gifter vi os sgu i et Elvis-kapel over there……
(De opmærksomme læsere vil måske undre sig lidt over førnævnte, for jeg vinder jo aldrig noget, men håbet lever…)

Så kære Singler…. Hvis I leder efter den næste kærlighed, så kast jer ud i net-datingen…. Der er en til alle… Og du er næsten garanteret nogle spøjse oplevelser, inden du lige rammer plet.

 

Del – like – kommenter – få nyhedsbrev…..

Kærlige hilsner
Tina

 

1062total visits,1visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.