Streaming,  Styr på mit shit,  Verden udenfor

Ligegyldige facts… 4/24

Musik er vigtigt i mit liv

 

Jeg elsker musik, jeg er storforbruger af Spotify, jeg tager til koncerter så ofte økonomien tillader det. Allerede nu ved jeg bare, at 2019 bliver et fantastisk år på koncertfronten. I juni skal jeg for tredje gang opleve Bon Jovi – de holder maks. Juli “den sidste af de store jeg mangler” Ed Sheeran – skyhøje forveninger. August kommer P!nk til landet – det er anden gang jeg skal opleve hende, og hun har noget at leve op til. 3 store navne – 3 fantastiske oplevelser.

2018 har også budt på en del live musik; Den største oplevelse var nok Rag’n’bone Man – Fuldstændig forrygende stemme – gåsehudsfremkaldende. Derudover har jeg også oplevet Katy Perry, Carpark North, Thomas H (2 gange), Søren Huus, Patrick Dorgan, Rasmus Seebach, Ida Corr. Det har været et godt musikår.

Lyrikken er for mig super vigtigt. Lyrikken gør, at jeg kan kende mig selv i musikken, at jeg kan mærke mig selv. Selvfølgelig har jeg lavet mood-lister på Spotify, så der altid er noget der kan matche humøret. I øjeblikket hører vi en del julemusik (ja, der er stadig børn i huset). Det er nu hyggeligt nok, og heldigvis kan man gå udenom diverse børnekors fortolkninger, så det er faktisk en rimelig kvalitet der høres.

A pro pos julemusik… og julepynt… og julemænd…. og drillenisser…..

Så får yngstebarnet klassens drillenisse med hjem i dag!!! Jeg magter det NOT!!! Heldigvis har dansklæreren taget en beslutning om, at det i år er børnene selv der skriver hvad nissen har fundet på af løjer. Det tager vel lidt af forventningspresset jeg allerede nu kan mærke. Det er jo begrænset hvor meget en 9-årig gider skrive en tidlig onsdag morgen inden skolegang.

Ha’ en skøn dag

kh Tina

1046total visits,1visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.