Streaming

Ligegyldige facts… 5/24

Jeg elsker streaming

I dag fik jeg set det sidste afsnit af Skrub af Skat på TV2 Play. Ret interessant program, der også hos den hjemmeboende teenager fik åbnet nogle øjne. Jeg skrev for nylig et indlæg her på bloggen, omkring vigtigheden af at skubbe sine børn. Resultatet, hvis ikke vi gør det, kunne meget nemt blive som den ene af disse unge mennesker. Har du lyst til læse/genlæse indlægget så klik her.
Dokumentarer er gode at streame, du kan se dem, når du kan koncentrere dig om det, og de gør mig tit klogere på nogle ting. Og jeg kan jo godt lide at blive klogere. Efter jul laver jeg en top 10 over de bedste dokumentarer jeg har set via streaming.

Er man ikke helt vågen, så er der et sandt serie-slaraffenland på streamingskanalerne. I øjeblikket ser manden min og jeg “Guds Vilje”. Vi kom aldrig med fra starten, så vi har nappet hele sæson 1 som streaming, og er nu næsten opdateret på sæson 2. Fantastisk serie der viser både lys- og skyggesiden ved at være i en meget troende familie. Og man skulle næsten tro, jeg var gået hen og blevet super hellig, for jeg selv ser en serie der hedder The Path. Den ligger på HBO, den handler om en kult og det etiske og moralske dilemmaer man kan havne i…. Hvis du har lyst til at se, hvilke andre serier jeg har anbefalet så tjek her

 

God dag derude

Kh Tina

 

 

609total visits,1visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.