Streaming,  Styr på mit shit

Ligegyldige facts… 10/24

Nogen gange er jeg doven….

Og det var jeg i går, derfor får I lige 2 indlæg med ligegyldige facts i dag…..

Når jeg er doven (eller stresser af, hvis det lyder pænere) spiller jeg nogle forskellige ligegyldige mobil-spil. Gardenscapes har jeg spillet et stykke tid, som det nok også fremgår af billedet. (Level 1634 – hvad f…. sker der??)
Jeg bruger også tid på Matchington, Zumbagame, Escaperoom og ikke mindst Wordfeud. Jeg tænker ikke, at jeg ligefrem er afhængig af at spille, jeg bruger ingen penge på det, og jeg kan mærke det giver mig ro. Så alt er vel okay. Wordfeud er anderledes, da jeg kan spille mod venner og familie og også mod vildt fremmede. Eksempelvis spiller jeg mod min mand (og taber desværre 90% af spillene), jeg spiller mod en bekendt fra et kursus og så mod en vildt fremmed. Sidst nævnte har jeg spillet mod de sidste 3 år, det er vældig hyggeligt. Vi spiller nogenlunde lige op, og vi ønsker hinanden glædelig jul. Det er hyggeligt.

Ellers kan jeg også sagtens dovne i sofaen med diverse serier kørende – eller læse dagen væk, surfe på nettet. Hvad laver I når I dovner den??

Glædelig tirsdag derude.

 

Kh Tina

756total visits,1visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.