Kager og andet godt til humøret,  Styr på mit shit

Ligegyldige facts… 16/24

Kreativitet

Er, trods min pædagoguddannelse, meget selektiv.

Jeg er ikke til hjemmegjorte håndarbejdsprodukter, jeg gider ikke perleplader og juleklip, indretningsmæssigt er det den minimalistiske stil (læs billige og enkle). Men… Når det kommer til desserter, konfekt og kager, så elsker jeg at være kreativ.

I år er konfektsortimentet udvidet med triplekonfekt-roulade og Baileys-kugler i chokolade og kakao. I eftermiddag skal vi lave karameliserede kirsebær i marcipan og chokolade. I næste uge skal der produceres 5 forskellige slags macarons til juledagene.

Jeg kan også være kreativ på gave-området. Jeg elsker at tænke ud-af-boksen når jeg skal glæde andre. Arbejdsmæssigt tænker jeg kreativt, når jeg sammen med en borger/ung skal nå et mål.

Tøjstilen er heller ikke særlig kreativ. Pænt og enkelt. Nogle gange ville jeg ønske jeg var modigere, for jeg kan godt blive lidt misundelig på andre kvinder, når de kommer iført noget, jeg aldrig ville turde købe – og de så bare ligner en million…..

Er I bare superkrea der ude? Eller er vi flere, der bare er semikedelige og egentligt har det fint med det?

God søndag

Kh Tina

1232total visits,5visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.