Styr på mit shit,  Verden udenfor

Ligegyldige facts… 18/24

Ting jeg har fortrudt….

Vi har vel alle sammen ting, vi har fortrudt. I dag en top 10 over ting, som jeg har fortrudt, det kommer ikke til at rumme de helt dybe ting, for generelt, så lever jeg et liv, hvor jeg egentlig ikke fortryder så meget….

  1. Som nævnt den anden dag, så har jeg nok lidt fortrudt, at jeg aldrig søgte ind på journalistskolen. Jeg elsker at skrive, og jeg elsker at opleve nye ting, så jeg tror faktisk, jeg kunne være blevet en fremragende skrivende journalist. Jeg kunne ikke tænke mig, at være fjernsynsjournalist, det bliver lige offentligt nok.
  2. Jeg fortryder stort, at jeg engang tilbage i start 90,erne var for nærig til at sende min ko-skinds nederdel til rensning. Jeg overbeviste mig selv om, at en skånevask ved 30 grader nok kunne gå. Det kunne det IKKE! Farvel ko-nederdel. På den anden side, så er det jo ikke moderne mere, men den var sjov.
  3. Jeg ville gerne have rejst mere ud i verden – men det var ikke en del af plan A. Så er det jo heldigt, at det er noget jeg kan glæde mig til at gøre i fremtiden med manden min.
  4. Under et skole-ophold i Herning fortryder jeg meget, at jeg drak så meget torsdag aften, at jeg stadig var beruset da jeg steg ud af toget på Århus Banegård. Om fredagen. Jeg træder nok så fint ned mellem togvognen og perronen. AV! Hurtigt op og videre. Da jeg kom hjem havde jeg blødende sår op af hele skinnebenet
  5. En anden fortrydelse var et ja-tak til en invitation hos en kollega. Jeg og en veninde blev inviteret til fest hvor alle gutterne fra kollegaens hjemmeværnsafdeling kom. Vi var singler. Det var fredag. Det var en fejl. Da vi kommer derop bliver vi mødt af hele rockergruppen “Suicide Riders”. Jo tak for det B. Efter en times tid med diverse invitationer til at se klubhuset eller få en tur på kværnen, imens vi blev nedstirret af det kvindelige påhæng til disse riders, blev vi enige om at smutte.
  6. Jeg kvittede mit Italiensk for begyndere kursus. Det har jeg fortrudt, måske skal jeg tage det op igen? Det er et flot sprog og jeg lærte det egentligt mest for at få ny viden i hjernen. Dog er det ganske praktisk at kunne på ferien sydpå
  7. Disse ligegyldige facts, har jeg på en måde også lidt fortrudt. Jeg er jo ikke typen, der lader mig nøjes, så selvom det skulle være ligegyldige facts, så tager det bare meget tid
  8. At jeg ikke tog tidligere hjem fra en julefrokost nogle år tilbage. Det var en sjov fest. Vi havde lommelærker og sprut i busken. Vi dansede. Jeg falder over et kabel, rejser mig, danser videre og er hjemme omkring kl. 04.00. Næste morgen var mit knæ tykkere end mit lår. Efterfølgende måtte jeg gennemgå en menisk-operation.
  9. At jeg tilbage i 7. klasse var med til at mobbe vores tysklærer. Hun var helt ny fra lærerseminariet og vi hadede hende bare. Bare fordi. Jeg skammer mig i dag.
  10. At jeg gennem hele livet har gået på kompromis med mine egne følelser. Det er heldigvis slut nu, og jeg er helt klar til at møde 2019.

Hvad har I fortrudt derude?

Del – like – kommenter

 

Kh Tina

 

1360total visits,1visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.