Verden udenfor

Endnu en p-bøde….

Det var da heldigt at lønnen netop er gået ind

I dag flyttede datteren min sammen med sin kæreste. Vi var selvfølgelig klar til at hjælpe til med 2 biler og en trailer. De har fået lejlighed i Århus C uden fast tilknyttede p-pladser. Man kan holde ved Netto i en time, og varmemesteren havde fortalt de unge mennesker, at det var okay at parkere helt oppe ved bygningen. Det var ikke ONEPARKS område og hørte ikke til Nettos parkeringsplads, så vi kunne ikke få en bøde der. Det kunne vi så. Begge to. (alle 3 hvis vi tæller datterens svigerfar med). Sikke noget lort…… Og farvel til de jeans jeg troede jeg skulle shoppe på udsalg.

Jeg er simpelthen nødt til at klage over denne bøde – jeg ved godt at det helt sikkert er spild af tid, men jeg får ikke ro i systemet før jeg har prøvet. Hvis det vitterligt ikke er ONEPARKS område, så skal de sgu ikke slippe godt afsted med det… Så den klage sendes i morgen.

Det er min anden p-bøde. Den første fik jeg på en hospitals parkeringsplads. Imens jeg var på arbejde. I institutionens bil. Der havde elektronisk p-skive. Der ikke virkede. Jeg skulle sgu selv betale den. Jeg hader p-bøder, for det er den slags bøder, der er så nemme at undgå.

Ellers følte jeg mig sådan lidt små gammel i dag. Nu er hun altså rigtig voksen med eget soveværelse og opholdsstue, rigtigt køkken og fast kæreste. Det er så skønt at se hvor glade de er, men det giver også lidt stof til eftertanke.Heldigvis har de stadig brug for de gamle til praktisk hjælp. Vi skal op og hænge lamper op en af dagene.

Ha’ en dejlig weekend.

Kh Tina

1377total visits,1visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.