Streaming,  Styr på mit shit,  Verden udenfor

En lille skarp fra morgenstunden

Skål og god weekend….
Billedet i dag er af mit rødkløver ekstrakt. Det smager simpelthen hæsligt. Der står på vedlagte seddel, at ananasjuice kan tage den værste smag. Men hvad hjælper det, når lige netop ananas er den ting, der får mine bræk-reflekser på arbejde. Jeg kan ikke fordrage ananas. Så gode råd var dyre (næsten lige så dyre som ekstraktet), løsningen er nu, at drammen blandes med appelsinjuice, jeg har to lakridser liggende klar, jeg drikker min “juice” mens jeg holder mig for næsen, og trækker først vejret gennem næsen igen, når jeg har fået tygget lakridserne. Men hjælper det så??? Nok lidt for hurtigt at konkludere, da producenterne anbefaler 2-3 uger på maks dosis (altså 2 x bæger x 2 om dagen). Jeg har indtaget dette siden tirsdag, og jeg tror faktisk det virker. Jeg sveder stadig som et svín, men jeg synes ikke det er helt så tit, og jeg synes især det har hjulpet om natten. Lad os nu se – jeg vender tilbage med en mere reel vurdering, når der er gået 3 uger.

Min indre dæmon
Har da i den grad stukket hovedet frem i løbet af den sidste uges tid. Jeg har set de 2 første programmer “Guds bedste børn”, der kan streames på TV2-play. Hvad sker der for folk? Hvordan kan det ske, at det i dagens Danmark stadig er muligt, at hjernevaske mennesker, til at følge sådanne sociopater. The Last Reformation er vist det nyeste skud på stammen. Et eller andet sted håber jeg vel, at han virkelig selv tror på det han prædiker, at det ikke er en økonomisk gevinst der ligger bag. Hvem er han, der kan påstå, at han kan uddrive kræft? At han kan kurere psykiske lidelser uden medicin? At børn kan være besatte af dæmoner? Han er jo skingrende vanvittig. De langsigtede virkninger for dem, der tror ham og følger ham og hans “anbefalinger” kan være katastrofale. Hvilke forældre kan tillade, at han begår psykiske (ja, faktisk også fysiske) overgreb på deres børn? Hvordan kan det forsvares, at børn kan overvære voksne mennesker få uddrevet såkaldte dæmoner under skrig/gråd/fysiske kramper? De er jo skræmt fra vid og sans de stakkels børn. Hvorfor lyver han, når han bliver spurgt om, hvorvidt der foretages dæmon-uddrivelse på børn? Måske ved han godt selv, at han går langt over grænsen, han er en farlig mand.
Og så er der den kære Ruth….. Det er ikke nok at skifte efternavn. Hun har stadig en meget utiltalende personlighed. Og hun manipulerer stadig med mennesker. Hun er nedladende og overlegen, hun betragter sig selv som moderen over alle i sekten. Hun bestemmer enerådigt. Det kan godt være, der ikke længere eksisterer en kirke, men sekten lever i bedste velgående. Igen lyves der om fakta, hvilket jo ikke burde være nødvendigt, hvis man er overbevist om, at det der foregår, foregår i Guds navn. Jeg tager så voldsomt afstand fra sådanne mennesker. De er farlige og ikke gode for andre end dem selv og deres nærmeste. Ja, selv deres nærmeste afskæres kontakten til, hvis ikke de makker ret. Det her er ekstremisme – og det er i kristendommens navn.

Så er det weekend
Og her skal den yngstes værelse opdateres. De sidste par dage er gået med nedpakning, afvaskning og maling. Møblerne hentes i dag og der er en der glæder sig. Ellers står den på hygge, datteren min kommer i dag og bliver weekenden over – det er skønt. Hvad skal I lave i weekenden?

Nå, det var en lille skarp fra min hånd – i flere betydninger…..

Husk endelig; Del – like – kommenter

God weekend derude

Kh Tina

4976total visits,9visits today

Kvinde sidst i 40'erne, uddannet socialpædagog med mange ting på hjertet

2 kommentarer

 • Bettina

  Hø hø, er det overgangsalderen, der får dig til at svede så voldsomt? Heldigvis bøvler jeg ikke (7-9-13) med hedeture. Kun et par gange har jeg vågnet om natten, og t-shirten har været til at vride! Vi må trøste os med, at det går over. Spændende om din nye drink virker, så vend lige tilbage på bloggen om dette.
  Jeg så også Guds bedste børn, og tænkte også tanker som du. Her er der vist tale om narcissister og psykopater på slap line. De har en vis evne til at overbevise, tiltrække og manipulere med især svage/følsomme mennesker. Lad os krydse fingre for at den slags hjernevask i Guds navn kan stoppes.
  Min weekend går bl.a. med at deltage i eftersøgningen med Missing People af den savnede Steffen. Jeg håber at mange dukker op og hjælper med at lede efter ham eller nogle af hans ejendele.
  God weekend! ?

  • smugkroen

   Hej Bettina
   Ja, det er i den grad overgangsalderen der rammer. Jeg håber der er held med eftersøgningen – jeg tænker tit på hans efterladte..
   Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.